Toe aan een nieuwe
carrièrestap?

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan zit je goed bij Careers in Motion. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kandidaten voor mooie functies in logistiek, industrie en andere branches. Misschien heb je al een uitdagende vacature gevonden.

Nog niet? Ook dan willen we graag met je kennismaken: schrijf je in of volg ons op LinkedIn.

Werkwijze kandidaten

Zie je op deze website een vacature waarvan je denkt dat die goed bij je past, waar je gelukkig van wordt? Reageer dan met je CV en motivatie. Als wij ook denken dat jij goed bij de functie en de organisatie past, nodigen we je uit voor een gesprek. Mocht het volgens ons niet passend zijn, nemen we uiteraard ook contact met je op.

Bij Careers in Motion voeren we gesprekken in een relaxte setting. We leren jou graag echt kennen. Geforceerde vragen en gewenste antwoorden, daar houden we niet van. We horen liever wat jouw toekomstplannen zijn, waar je energie van krijgt en welke stappen je wilt zetten in je carrière. Om een compleet beeld van jou te krijgen bieden we de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) aan.

En als dan het moment komt dat je op gesprek mag bij de opdrachtgever, helpen we je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de kennismaking met je mogelijke nieuwe werkgever. Alles voor de juiste volgende stap in je carrière.

We verwelkomen je graag in ons netwerk. Stuur gerust een connectieverzoek naar Baer Croonen en Wim Naarding op LinkedIn.

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Voor onze kandidaten is de Profiel Analyse (PPA) een standaard onderdeel van de intake. De PPA van Thomas International is een krachtig instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze het gedrag van iemand in de werksituatie in te schatten en de kernkwaliteiten van een persoon in kaart te brengen.

In slechts acht minuten geeft de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) een nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van mensen. De PPA beantwoordt vragen als: wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Hoe communiceer je? Ben je een zelfstarter? Wat drijft je? In korte tijd krijgen we zo snel en gemakkelijk een inzicht in jouw karaktereigenschappen. Dit nemen we mee als we je voorstellen aan de opdrachtgever.

Wil je meer weten over de PPA?

Direct solliciteren

Upload cv*
Upload motivatie