Hoe werken wij?

Klantbezoek

We gaan altijd op bezoek bij de opdrachtgever om de sfeer te proeven. We praten met de recruiter, maar het liefst ook met de mensen op de werkvloer. We stellen vragen en luisteren totdat we precies begrijpen wat de functie inhoudt.

Werven

Met onze onderscheidende, realistische vacature omschrijvingen trekken we de juiste reacties aan. Daarnaast gaan we via ons eigen grote netwerk op zoek naar de beste kandidaten voor de baan.

Betere werknemers

Met de geselecteerde kandidaten gaan we uitgebreid in gesprek. Daarbij zetten we de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) in. Ons doel: een juiste én duurzame match.
Bij Careers in Motion gaan we een intensieve relatie aan met de organisaties waar we voor werken en met de mensen die we bemiddelen. We kennen de klant, de markt en verwachtingen. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we snel waar jullie behoefte ligt. Daarna kunnen we beginnen met het vinden van de juiste kandidaat.

Bij Careers in Motion kun je terecht voor

  • Werving en selectie
  • HR-Advies
  • Detachering
  • Interim
  • Payrolling
  • Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Careers in Motion is hét werving en selectiebureau dat meer wil bereiken dan alleen de juiste kandidaat plaatsen op de goede plek

  • We vinden de beste kandidaat
  • We ontzorgen HR en zijn het verlengstuk van deze afdeling
  • We bieden de mogelijkheid het gehele recruitment-traject over te nemen
  • Duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten staan voorop

Benieuwd hoe het ons lukt om 95 tot 99% van de vacatures de juiste kandidaat te vinden?

Kandidaten vinden

Onze vacature omschrijvingen maken in tekst en beeld duidelijk wat de baan écht inhoudt. Geen nietszeggende termen maar infographics, foto’s en grafieken, die duidelijk aangeven wat de functie inhoudt en hoe een werkdag eruit ziet. Kandidaten kunnen zo zelf inschatten of de baan bij hen past, waardoor je minder overspoeld wordt met sollicitaties. Voordeel: je hoeft minder gesprekken te voeren.

Daarnaast gaan we zelf op zoek naar passende kandidaten. We praten veel met mensen in ons netwerk, gaan op zoek op LinkedIn, job boards, social media en we maken gebruik van de nieuwste zoektechnieken. Door onze jarenlange ervaring weten we vrijwel altijd de beste kandidaat te vinden. Ook de kandidaat die eigenlijk nog niet actief op zoek is weten we in kaart te brengen. Bij exclusieve opdrachten zorgen we in 99% van de gevallen voor een goede match.

Dankzij de heldere presentatie van onze vacatures en de intensieve kennismaking met de sollicitanten, maken werkgever en kandidaat een bewuste keuze voor elkaar. Het risico op verloop wordt hierdoor kleiner. Heb je interesse in deze opvallende en resultaatgerichte aanpak?

Selectie

Na het beoordelen van het C.V. van een kandidaat en een telefonische kennismaking besluiten we of we een kandidaat uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor.

Bij Careers in Motion voeren we de gesprekken in een relaxte setting, zodat we de kandidaat echt goed leren kennen. Geforceerde vragen en gewenste antwoorden vermijden we. Wel gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag: past deze kandidaat bij de wensen van de opdrachtgever?

Om een compleet beeld van de kandidaat te krijgen bieden we de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) aan. Ook trekken we altijd enkele referenties na.

Voordracht

Met de opdrachtgever spreken we af hoeveel kandidaten we uiteindelijk voorstellen. Careers in motion stelt van iedere kandidaat een verslag op. Zo heeft u al een helder beeld vóór de eerste kennismaking.

We helpen de kandidaten om zich zo goed mogelijk voor te stellen aan de opdrachtgever en vertellen van tevoren zo veel mogelijk over de organisatie en de functie.

Spreekt deze aanpak u aan? We vertellen u er graag meer over.

Assessment

Alle kandidaten die bij ons komen voor een intake, bieden we de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International aan. Is het voor een functie wenselijk om dieper onderzoek naar een kandidaat te doen, dan kunnen wij een assessment-traject uitzoeken en begeleiden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Direct solliciteren

Upload cv*
Upload motivatie