Sollicitatiebegeleiding van A tot Z voor een optimaal resultaat.

Nu voor iedereen beschikbaar en ook online mogelijk. Passend in deze tijd met nieuwe en ongekende mogelijkheden.

Stel je ziet een passende vacature. Je wilt advies over de inhoud, stijl en toon van je CV en up-to-date handvaten ter voorbereiding voor het gesprek. Je wilt sparren met een deskundige over hoe een en ander het beste is aan te pakken voor een zo goed mogelijk resultaat.

Of je staat aan de vooravond van een carrièrestap en je wilt je gaan oriënteren welke baan het beste bij je past en daarbij wat dieper inzoomen op je persoonlijke drijfveren. Je wilt weten hoe je dit dan op een goede manier ‘over de bühne’ moet brengen om zichtbaar te worden.

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling kunnen wij je als geen ander coachen en adviseren op onze persoonlijke en no-nonsens manier waarin we je motiveren en stimuleren, maar soms ook spiegelen of confronteren. Deze unieke en eigentijdse begeleiding bestaat uit een aantal bouwstenen:

Eerste persoonlijk gesprek met CV check en update nieuwe stijl
Tijdens een 1e persoonlijk gesprek bespreken we samen met jou je CV. Dit zal zowel inhoudelijk zijn als inzoomend op de toon en lay-out. Wat is voor jou persoonlijk de beste weg naar een sollicitatiegesprek? Verder bespreken we de diverse jobboards en hoe je het beste vindbaar kunt worden voor recruiters. Dit gesprek kan plaats vinden op ons kantoor volgens RIVM richtlijnen of online. Hierin geef je jouw persoonlijke voorkeur aan.  
 
Persoonlijke Profiel Analyse (gedragsassessment) van Thomas International brengt inzicht, focus en doelgerichtheid 
De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), ook wel DISC analyse van Thomas International. https://www.thomas.co/nl is hét toonaangevende online assessment en instrument voor jezelf, de werkgever en HR manager. Het is een krachtig instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze iets te kunnen zeggen over volgende onderwerpen.
 • Sterkte- en zwakke punten, kortom je kernkwaliteiten
 • Karaktereigenschappen en gedrag op de werkvloer
 •  Je motivatie
 • Je communicatieve en sociale vaardigheden
De uitkomst van de analyse wordt besproken en je ontvangt een beknopte beschrijving hiervan. Dit is niet alleen een handig en nuttig assessment voor het sollicitatietraject maar geeft je ook inzicht in persoonlijk leiderschap en groei. Optioneel is het mogelijk om een volledig uitgewerkt verslag te ontvangen. 
 
Een professionele portretfoto maakt impact en verschil
Een eerste indruk is vaak onuitwisbaar en om die reden is een recente goede portretfoto erg belangrijk. De foto is te gebruiken voor het CV en uiteraard ook voor LinkedIn en andere social media uitingen. De foto wordt gemaakt door een professionele fotograaf in een studio en je krijgt een ruime keuze uit een aantal foto’s. 
 
 Tweede persoonlijke gesprek voorbereiding sollicitatiegesprek.
In de aanloop naar het sollicitatiegesprek voorzien we je in een gesprek van tips en praktische zaken die er mede voor zorgen dat je goed voorbereid bent op het gesprek. Tijdens dit gesprek worden de resultaten van de PPA besproken vanuit het perspectief van de functie en hoe je deze het beste bespreekbaar kunt maken. Daarnaast bespreken we de lastige vragen, die je vaak in de praktijk gesteld worden en ontvang je meteen praktische tips hoe hier mee om te gaan. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!
 
Uiteraard nemen we ook de do’s and dont’s mee van het online solliciteren. 
 
Aan het einde van het traject heb je op alle fronten een hernieuwde update gehad zodat je goed voorbereid bent om je gestelde doelen te behalen:
 • Twee persoonlijke gesprekken
 • Geüpdatet CV
 • Kennis over hoe je CV te finetunen naar aanleiding van een specifieke vacature
 • Professionele portretfoto voor op CV, LinkedIn en andere professionele uitingen
 • Inzicht in sterke en te ontwikkelen eigenschappen (PPA)
 • Hoe voor te bereiden op een sollicitatiegesprek
 • Ben je klaar om doelgericht actie te ondernemen
Heb je interesse om ook hieraan deel te nemen of heb je nog vragen?
We vernemen het graag via onderstaand formulier.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

Direct solliciteren

Upload cv*
Upload motivatie